luni, 20 decembrie 2010

Meniu de Revelion

Avem invitati de Revelion sau petrecem in familie? Indiferent de caz, meniul de Revelion este unul special. De aceea, sa pregatim retete deosebite.
Incepem cu un aperitiv traditional de Revelion - Salata de Boeuf ornata cu talent si gustoasa, gustoasa...


Tot la aperitiv ne putem impresiona invitatii cu o delicatesa - salata de icre de stiuca. Putem prepara tartinele de la inceput si sa le ornam cu felii subtiri de gogosari, ca in imaginea urmatoare:


A sosit Anul Nou! Dupa ce ciocnim un pahar de sampanie si ne uram tot ce-i mai bun pentru anul care vine, primul fel de mancare trebuie sa fie pestele. Astfel, traditia spune ca vom avea un an imbelsugat. Cum meniul este bogat, alegem o reteta usoara de peste cu legume:



Si acum vine piesa de rezistenta a meniului - fazan impanat la cuptor - o specialitate rara, demna de a sta la loc de cinste pe masa de Revelion:



O alternativa la fazan, care intr-adevar se gaseste mai greu, este un pui umplut cu ciuperci, la cuptor. Va arata absolut apetisant pe masa de Revelion:



Cel mai bun desert este un tort diplomat cu fructe, preparat in casa:



Sper ca aceste retete de casa pentru meniul de Revelion sa va inspire si va doresc un An Nou Fericit si La Multi Ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu