Avem invitati de Revelion sau petrecem in familie? Indiferent de caz, meniul de Revelion este unul special. De aceea, sa pregatim retete deosebite.
Incepem cu un aperitiv traditional de Revelion - Salata de Boeuf ornata cu talent si gustoasa, gustoasa...
Tot la aperitiv ne putem impresiona invitatii cu o delicatesa - salata de icre de stiuca. Putem prepara tartinele de la inceput si sa le ornam cu felii subtiri de gogosari, ca in imaginea urmatoare:
A sosit Anul Nou! Dupa ce ciocnim un pahar de sampanie si ne uram tot ce-i mai bun pentru anul care vine, primul fel de mancare trebuie sa fie pestele. Astfel, traditia spune ca vom avea un an imbelsugat. Cum meniul este bogat, alegem o reteta usoara de peste cu legume:
Si acum vine piesa de rezistenta a meniului - fazan impanat la cuptor - o specialitate rara, demna de a sta la loc de cinste pe masa de Revelion:
O alternativa la fazan, care intr-adevar se gaseste mai greu, este un pui umplut cu ciuperci, la cuptor. Va arata absolut apetisant pe masa de Revelion:
Cel mai bun desert este un tort diplomat cu fructe, preparat in casa:
Sper ca aceste retete de casa pentru meniul de Revelion sa va inspire si va doresc un An Nou Fericit si La Multi Ani!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu