joi, 24 noiembrie 2011

Paneuri

Paneurile se pot face atat cu carne, cat si cu peste, branza sau legume. Sa vedem cateva exemple:

Branza Pane intr-o crusta aurie, delicioasa:


Dovlecei pane cu mujdei de usturoi:


Somn pane, de data asta cu malai in loc de faina


Sau o alta idee - peste prajit cu pesmet


Si, nu in ultimul rand, un pane clasic - snitele de pui:

Un comentariu:

  1. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Petitchef

    RăspundețiȘtergere